header.png

Houten buitenbad

​Geniet het jaar rond van een heilzaam warm bad in openlucht, met enkel het geluid van een knisperend haardvuur op de achtergrond.

Ons cederhouten buitenbad wordt al meer dan 25 jaar vervaardigd volgens de beste ambachtelijke tradities. De baden worden uit zeer hoogwaardige cederhoud gemaakt, waardoor het onderhoud miniem is. Het buitenbad moet niet worden behandeld, geolied, geteerd of gedicht worden. Het cederhout krijgt in de loop der jaren een patina dat de tub alleen maar mooier maakt.

De onderwaterkachel die in de hot tub staat om het water te verwarmen is gemaakt van zuurbestendig marinealuminium, en dankzij het gepatenteerde ontwerp kan het water in de kuip in ongeveer twee uur op gebruikstemperatuur worden gebracht. Het enige wat u nodig hebt, is een armvol droog brandhout. Indien u de beschikking hebt over zeewater, kunt u dit zonder enig probleem in het bad gebruiken.

De kleur van het hout kan variëren. Het is in de meeste gevallen geel tot goudbruin, maar het onbehandelde hout krijgt op termijn een antiekgrijs uiterlijk, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van de hot tub. De levensduur van een hot tub is minstens 25 jaar.


Je hebt ze in verschillende afmetingen:
  • diemeter 150cm - 4 personen
  • ​diameter 180cm - 5 personen
  • diameter 210cm - 6 personen
home